29,99 лв.

Нов модел унисекс тениска на Stanley and Stella от 100% сертифициран  органичен памук с обло деколте и къси ръкави, чието производство не замърсява околната среда*. Свободната кройка и мекотата на памука ви осигуряват свобода на движение и изключително удобство. Един артикул с безкомпромисно високо качество и устойчивост от екологично чисти материали.

*Производството на 100%  органичният памук не изисква пестициди, синтетични торове или ГМО и за него се използва 91% по-малко вода, отколкото за стандартния памук.

 

Правилният размер на тениска е много важен за външния ѝ вид. За да стои добре една тениска, тя не трябва да бъде прекалено широка, нито прекалено тясна. Ние ще ти помогнем да откриеш точния размер.

Използвай своята най-удобна и любима тениска. Измери с линия или метър разстоянието под мишниците (ширина А). Сравни резултата с данните от таблицата и избери размер, който се доlрижава най-много. За ориентир може да премериш и разстоянието от горния до долния ръб (височина B). Така ще знаеш колко по-дълга или по-къса ще бъде новата тениска спрямо старата.

 

Дължината на двете дръжки е 70 см, което прави чантата удобна за носене на рамо, а с дълбочина 42 см, широчина 32 см и дъно 1 см, чантата може да приюти всички лични вещи или покупки. Щампата не се притеснява от ръчно пране при температура на водата не повече от 30°С, а гладенето е препоръчително от вътрешната (опаката) страна на чантата.