54,99 лв.

✓ Удобен и елегантeн суичър (тип худи, “hoodie”) с джоб, двойна качулка и връзки в същия цвят
✓ ПОДАРЪК! Всеки суичър пристига опакован в мешка подарък
✓ Материя: 80% памук, 20% полиестър
✓ ВАЖНО! Времето за изработка на суичъра е между 3-5 дни

За печат на нашите щампи, използваме текстилни мастила на водна основа. Така намаляваме замърсяването на околната среда и понижаваме до минимум риска от раздразнение при допир до химикалите. Използваме модерна технология, чрез която печатът прониква в самата материя – по този начин се постига изключителна дълготрайност на цветовете и липсва добре познатия „гумиран“ ефект, който щампите често притежават. Спецификата на мастилото обаче, изисква да положиш и по-внимателни грижи за тениските, за да запазиш външния им вид максимално дълго.

Препоръчителната температура на пране е 30°С с течен перилен препарат. Не използвай избелващи или агресивни перилни препарати (бебешки, вкл.). Не използвай сушилня. Задължително е да се перат от обратната страна. Същото важи и за гладенето – препоръчваме да гладиш от опаката страна.

Използвай своя най-удобен и любим суитчър. Измери с линия или метър разстоянието под мишниците (ширина B). Сравни резултата с данните от таблицата и избери размер, който се добрижава най-много. За ориентир може да премериш и разстоянието от горния до долния ръб (височина A). Така ще знаеш колко по-дългъг или по-къс ще бъде новият ти суитчър спрямо стария. 

Всички продукти се изработват при поръчка, което отнема между 1-3 делнични дни.Пратките се изпращат до избран от Вас офис или личен адрес, чрез куриерска фирма Спиди. Всички поръчки над 99.99 лв. са с безолтна доставка.

Всяка наша пратка се опакова лично от нас за да сме сигурни, че тя ще пристигне невредима до Вас, като особенно внимание отделяме при опаковането на керамичните чаши и благодарение на положените усилия до момента нямаме нито една повредена пратка и хиляди доволни клиенти. За да оправдаем вашето доверие, всяка наша пратка е с опция за преглед и тест, като това ви дава възможност да проверите изпратените от нас продукти още преди да сте ги платили.

Може да се свържете с нас като позвъните на посочения телефон или да пишете на имейл:
0887 477 484
office@chitatel.net